Jutun juoni

Lyhyesti voisi sanoa, että olen aina rakastanut kirjoittamista. Nuorena kirjoitin päiväkirjaa, kirjeitä ja runoja. Aikuisiän ruuhkavuosina ahkera kirjoittaminen sai väistyä kiireiden tieltä, mutta kokonaan en harrastustani koskaan jättänyt - käytin hyödykseni jokaisen mahdollisuuden kirjoittaa esimerkiksi artikkeli tai kääntää sanoiksi voimakas kokemus elämässä. Noin viisi vuotta sitten ajauduin bloggaamisen maailmaan ja olen siitä lähtien kirjoittanut omasta elämästäni kertovaa Elämää ja Ameriikkaa -blogia (http://www.elamaajaameriikkaa.blogspot.com).

Vuonna 2016 aloitin kirjoittamisen opiskelun ja sen myötä olen kokeillut useita erilaisia tyylilajeja - se on ollut mielenkiintoinen matka sekä pois mukavuusalueelta että omien kirjoittamista koskevien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamisessa. Näiden opintojen ansiosta olen saanut kipinän kehittää itseäni tarinankertojana. Tämä blogi toimii kanavana sillä polulla - se sisältää tarinoita, jotka voivat olla tosia tai silkkaa fiktiota. Tai niiden yhdistelmiä.

Toivon, että nautit tarinoistani! Sen lisäksi, että niitä on kiva kirjoittaa, on kiva tietää, että joku niitä myös lukee.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kukat

Bettyt

Kaukaisessa maassa kerran